Post by fanfibeshealthhard on Mar 4, 2022 21:14:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lõpmatute võtmete häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Supermarket Mania Journey 2022 version ▞▞▞
Mäng oli esimesel tasemel lõbus, kuid teisele tasemele jõudes ei saanud ma ostetud kassapidajat, turvameest ega muid esimesel tasemel tehtud uuendusi üle kanda, see tappis kogu mu entusiasmi selle mängimise vastu ja 2. taseme mängimine oli lihtsalt stressirohke, nii et desinstallin mängu.
See on väga sõltuvust tekitav mäng, kuid miks on teemante uuendamiseks nii raske võita? Olen puuviljamasinale kulutanud 500 000+ münti ega ole kunagi võitnud teemantide jackpoti. Olen võitnud aeg-ajalt 1 teemanti järjest ja kui olen oma viimase paarisaja mündini jõudnud ja mängin 100 keerutusega, saan 2 teemanti, kuid mitte kunagi piisavalt, et uuendada. Miks te ei saa osta teemante võidetud müntidega või vaadake nende võitmiseks reklaame. Kõik ei saa endale lubada nende ostmist.
Hea ja halb. Mulle meeldib kontseptsioon ja kontseptsioon. Kuid juhtnupud on veidi välja lülitatud. Ja ma soovin, et graafika oleks natuke selgem. Aga üldiselt mulle meeldib.
Supermarket Mania Journey Strategi hqo
See on lõbus mäng, ma lihtsalt soovin, et oleks võimalus saada rohkem teemante. Iga taseme lõpetamiseks peate mängima 4 korda ja iga taseme kohta saate kokku ainult 6 teemanti. Suurem osa vajalikest uuendustest on 40 teemanti, mis tähendab, et oma käru või mopi ja ämbri uuendamiseks peate mängima 7 täistaset 4 korda. Ma tean, et need mängud tahavad, et sa oma raha kulutaksid, kuid neil peaks olema ratas, mida keerutad, et saada videot või midagi muud vaadates teemante.
Tõsiselt vananemine peab olema viise kalliskivide hankimiseks, see nõuab sellist summat, pole midagi uut, mul on see juba aastaid olnud ja sõna otseses mõttes olen olnud igavesti samal lehel, ma mõtlen desinstallida juba pikka aega ja võib olla suurepärane mäng, kuid see maksab palju enam nauditav, mis on naudimatu mängu eesmärk
Supermarket Mania Journey Diskarte mmd
Liiga aeglane ja kulukas, sobib alla 10-aastastele lastele, graafika on väga hea
Rehemäng, mida mängin ikka ja jälle. See on üks minu lemmikjuhtimismänge, mis tasakaalustab väljakutseid ja meelelahutust.
See jookseb kokku iga kord, kui avan 3. peatükis toodud värava. Ja kui ma rakenduse uuesti avan, lõpeb mäng viimase 2. peatükiga ja peate 3. peatüki värava uuesti avama. Ma ei saa uut poodi mängida.
Väga hea mäng!
Võib-olla ei nõua kassapidajalt teemante, vaid ainult mittevajalikke esemeid, muidu poleks see päris tasuta mäng, sest kes see ikka tahab nii kaua oodata, et saada endale veidra kassapidaja??? Mitte see tüdruk
Noh, mäng on ok, kuid võib-olla peaksite juhtelemente seda veel täiustama ja versiooniuuenduste eest on raske raha teenida.
Mulle meeldib see mäng väga. See on tõesti lõbus ja keskendub minu juhtimisoskustele. Lihtsalt faasis natuke aeglane.
Sa pead kolm korda mängima samal tasemel. Muidu sa tähti ei saa. See on nii loll. Ma mõtlen . Esiteks on see mäng nii korduv ja siis peame ikka ja jälle mängima samal tasemel. 😡
väga raske tasemele tõusta. peate mängust ostma, et see oleks lihtsam.. tase 32 ja ei saa kaugemale minna... ei tea vanusevahemikku, mille jaoks nad selle mängu ehitavad. väga kurb.
Mängul on suurepärane mäng, kuid klientidel kulub poodi ostlema jõudmiseks kaua aega. See muudab mängu pärast paari mängimist igavaks. Mulle meeldiks kiirendada.
❤ see mäng laadis selle just täna alla ja see on nii sõltuvust tekitav, kuigi see tühjendab mu akut, on siiski väärt selle mängu suurepäraseid omadusi ja spekulatsioonid, jätkake sama suure tööga ja kiitus sellele ettevõttele
See jääb maha iga kord, kui lähen pärast kodunupul klõpsamist mängu tagasi. Proovisin desinstallida ja seejärel uuesti installida, kuid see kordub.
Hea mäng, kuid muutub mõne taseme järel korduvaks. Lisaks on sagedased reklaamid tüütud
Supermarket Mania Journey Strateegia vac
Registreerumine on keeruline, mäng on hea, kuid kalliskivide teenimiseks pole piisavalt võimalusi. Sõpru on võimatu leida ja see paneb mõtlema, et sõpradega liitudes on võimalik kalliskive teenida, kuid saadaolevate mängijate näitamiseks on teil vaja kalliskive. See on kõigi mängude jaoks halvim seade, mida ma kunagi näinud olen. Ma tahan oma kalliskive tagasi!!!!!!!
Ma armastan seda. Olen endiselt tasemel 18, kuid pärast laadimist see peatus ja minge tagasi minu menüüsse. Ma jätkan seda ikka ja jälle, kuid siiski. See ei tööta. Mida ma peaksin tegema?
Vajad paremat uuendussüsteemi. Kalliskivid on seadmete uuendamiseks vajaliku summa jaoks liiga kallid. Mäng on võimatu ilma versiooniuuendusteta. Kulutasin suurema osa oma kalliskividest mängu alguses versiooniuuendustele, mõistmata, et järgmisele osatasemele üle minnes pean sama varustust uuesti uuendama ja suurema kuluga.
Hea mäng, kuid versiooniuuendused maksavad palju ja ei teeni täienduste tegemiseks piisavalt teemante. Mõnikord lähevad versiooniuuendused arvesse kõikidel tasemetel, teinekord tuleb see täiendus täishinna eest uuesti osta!
Ma tõesti armastan seda, kuid missioonide lõpus hakkas see igav.
Hea mäng üldiselt. Teemantide hankimine ei ole väga lihtne, oleks parem, kui neid premeeritakse iga kord, kui poe tasemel lõpetate.
Mitte nii hea kui vanasti... Ostsin täisversiooni aastaid tagasi ja mulle meeldis see mäng. Pay2play mehaanik on prügikast. Veetsid just 1+ tund ja keerutasid mänguautomaadil 200+ korda, et võita kokku 24 kalliskivi. Kassa (ilma võita ei saa) maksab 150 kalliskivi, tuleb igal etapil (ja igal boonusetapil) tagasi osta, 200 kalliskivi = 20 dollarit. Kas ma peaksin maksma 15 dollarit etapi kohta, et saaksin selle lõpetada? Andke mulle e-kiri, kuhu kirjutada. Mul on häid soovitusi selle parandamiseks. Praeguse hinnakujunduse juures ei maksa ma kunagi sentigi.
Oleks tore, kui oleks lihtne viis teemantide saamiseks või müntidega rohkem asju osta. Hinnad on liiga kõrged, et mängus uuendusi osta.
Vigane. 23 levelist edasi ei saa, j22b lihtsalt rippuma ja ei l6petagi 2ra.
Pettunud. Mäng kohustab teid kasutama võimendusi lihtsatel tasemetel, olenemata sellest, kas soovite neid kasutada või mitte. See muutub väga kiiresti stressirohkeks, nii et jätkamiseks peate kulutama reaalseid dollareid. Bc ei ole järelvõimendeid ja saadaval on vähe mängu $. Samuti EI OLE valikut, kas muuta kasutajanime või lahkuda ekraanilt "Esita kohe", kuna (x) ei tööta. Tahtsin lihtsalt näha, mis rakendusel veel on, näha kaarti ja muid ikoone. Tundsin survet mängida kõikjal. 2☆ idee eest, 0 ☆ kõikehõlmava kogemuse eest.
Supermarket Mania Journey Strategi wdcw
Suurepärane mäng. Pärast mõnda taset on keeruline koguda teemante, mis on vajalikud versiooniuuenduste jätkamiseks.
lõbus mäng kuni umbes 20. tasemeni, mil nad muudavad ilma teemantidele/müntidele raha kulutamata nautimise võimatuks. võimatud ootused igal tasandil ja siis panevad nad ootama 30 minutit, et teenida süda, et uuesti proovida. see mäng teeb sulle lihtsalt peavalu. hea meel desinstallida ja enam ei mängi.
Supermarket Mania Journey Παιχνίδια στρατηγικής djy
Hea mäng, kuid kalliskivide eest makstakse palju pärisraha ja ilma kalliskivideta on raske edasi liikuda. Ka kalliskivide hankimisel on summa, mille peate millegi saamiseks kulutama, liiga palju. Seetõttu kulutate mängimiseks palju pärisraha. Ei ole seda väärt.
Selle mängu miinus on see, et tasemele tõusmiseks peate maksma PALJU raha. See on hea mäng, kuid liiga kallis.
See mäng algas lõbusalt, kuid selle vahel, et teemante on raske teenida, ja teisi tasemeid on võimatu ületada ilma päris raha kulutamata, kuna ilma selleta ei saa te vajalikke teemante teenida, otsustasin kustutada. Täiendus ei tohiks koosneda müntidest JA teemantidest. Pettunud
Mäng on meelelahutuseks. ärge raskendage rakenduste ostude arvu suurendamist.Teenige reklaamidest, mitte meilt.
Installige ainult siis, kui teil on palju külma sularaha. Mulle meeldib mäng väga, kuid mängusisene kasiino maksab harva teemante, mida on vaja edasi liikuda, ilma nendeta on see mõttetu. Olen tõesti pettunud, sest rakendusesiseste ostude puhul on edusammud jällegi jõukatele. Väga kahju muidu korralikust ja lõbusast mängust.
Mäng on huvitav, kuid ilma Internetita ei saa seda mängida. Nad peavad hakkama saama, et mõned inimesed saaksid mängida ilma Internetita
Lihtsalt mind kasvatati raskeks, ma mäletan, kuidas seda mängida, see läks segadusse, eriti kui sa seda teha proovisid, ma lihtsalt lõpetasin mängimise, kuid see on lõbus, natuke raske see on okei
Ma mäletan seda mängu, kuna ma mängin seda alati oma õdede telefonis, kui mul tol ajal telefoni ei ole ja ma mäletan seda mängu ja ma otsin lihtsalt "supermarket" ja ma vaatan iga mängu ja lõpuks leidsin mängu, mis ma otsin ja olen nii õnnelik, et selle mängu leidsin, enne kui ma ei saa seda hästi mängida, sest mu õde ei tea, et ma laadin oma telefoni mänge alla, kuid ma lihtsalt peidan selle mängu, kuna ma ei taha uuesti käivitada ja saan nüüd hästi mängida, sest ma Mul on nüüd oma telefon ja ma olen nii õnnelik
Hea mäng aga liiga kallis. 40 teemanti ühe eseme uuendamiseks on lihtsalt naeruväärne. Olen desinstallinud.
Claw Crane Confectionery Παιχνίδια arcade jbq
Mulle meeldib see. Kuid mulle meeldib see rohkem, kui on olemas lihtsam viis kalliskivide teenimiseks peale poest ostmise.
Mulle meeldib mäng, meeldivad juhtnupud, naudin seda, aga miks, see mäng tarbib palju andmeid. Olen mänginud ainult umbes 5 minutit ja see võtab juba umbes 200 MB. Vabandust, aga mul on neid andmeid vaja ka muude asjade jaoks. ka uuendused on liiga kallid. Iga kord, kui kolime teise väravasse, uude poodi, on see sama, nagu alustame algusest, peame uuendama turvalisust, puhastustööriista, käru jne. Kas saate seda teha ainult ühekordse versiooniuuenduse ja me saame seda kasutada järgmises poes.