Post by fanfibeshealthhard on Mar 4, 2022 21:11:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ LEGO ® Batman: Beyond Gotham ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LEGO ® Batman: Beyond Gotham IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daugiau brangakmenių ▞▞▞
▞▞▞ LEGO ® Batman: Beyond Gotham 2022 version ▞▞▞
Žaidžiau tai savo sename telefone, puikus žaidimas. Dabar negaliu leisti to savo naujame, nes Xperia 1/5 ekrano dydis yra suderinamas. Taigi, ar galite tai suderinti su „Android 10“ ir kitais ekrano formato koeficientais.Dėkoju
toks geras ir profesionalus
LEGO ® Batman: Beyond Gotham Приключенски jrsd
Programėlė nuolat blizga. Negaliu pereiti lygio ir verčia mane iš naujo paleisti žaidimą kelis kartus, turėjau iš naujo paleisti mobilųjį telefoną
Šis žaidimas yra nuostabus. Žaidžiau jį PS Vita ir man tai patiko! Tik norėčiau, kad šioje versijoje būtų rodomas jūsų surinktų smeigių skaičius. Ar galite pataisyti tą kūrėją?
Žaidimas yra puikus, bet mano surinktos smeigės visiškai nepasirodė, aš jį įdiegiu iš naujo, kad pamatyčiau, ar jis bus pataisytas, bet jis puikus!
Siaubinga grafika, kai žaidžiu su savo droid bionic, valdikliai neveikia tinkamai ir kartais sulėtėja, išskyrus tai, kad viskas gerai
vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų, bet nėra žodžių ir aš negaliu pasiekti paskutinių šešių lygių, turiu visus duomenų lustus, bet negaliu patekti į paskutinę žibinto planetą, mano draugas pasakė eiti į šikšnosparnių urvą, aš apžiūrėjau nieko, išskyrus naują kostiumą, kuo greičiau ištaisykite šią klaidą
Žemos kokybės grafika...😑 Nefaina.
Kai pasiekiu taip toli misijoje tuo pačiu tašku bet kurioje misijoje, jis kiekvieną kartą įkraunant pereina į pagrindinį ekraną
Mano vaikas toks nusivylęs. Pradėjus žaisti, visada priverstinai uždarykite. Nešvaistykite pinigų. Šis žaidimas niekada nebuvo atnaujintas nuo 2015 m.
Siaubinga. Mano sūnus labai džiaugėsi galėdamas atsisiųsti šį žaidimą. Džiaugsmas buvo stebėti, kaip jis laukė jį atsisiunčiant. Kai mums pasakė, kad reikia atnaujinti, o jis negalėjo žaisti, jo verksmas buvo nepaprastai apgailėtinas liudytoju, ir tai sudaužė mano širdį. NE linksma 😡
Prašau grąžinti pinigus. Tekstas ir užuominos nerodomos mano „Samsung“ planšetiniame kompiuteryje. Taip pat bandžiau mano Samsung telefone, jutiklinio ekrano valdymas neveikia
Žaidimui reikia prieigos prie mano telefono. Jei neleidžiu, žaidimas neveiks.
Neleidžia man net atidaryti žaidimo. Net negaliu grąžinti pinigų 🖕
Žaidimas geras, grafika gera ir šis žaidimas yra mano mėgstamiausias
Mano žaidimas neįkeliamas, todėl galiu žaisti, pataisykite
Nuostabus žaidimas, bet vis žlunga kiekvieną kartą, kai bandome pakilti kopėčiomis po toksiškų gleivių. Ar kas nors turi pasiūlymų ar pataisymų? Gėda, nes būtų 5, jei galėtume tęsti!
Turėjau daug vilčių dėl šio žaidimo, jis gerai žaisdavo iki mūšio „Batcave“, o dabar yra juodas ekranas ir matomos tik nedidelės vietos, persistengiau per šią skiltį, tačiau kitoje dalyje sumokėjau 4 svarus už tai, labai nusivylęs. gavo iki 3 žvaigždučių, nes veikia mano telefone.
Prašau rasos
Prašau pataisyk arba kitaip
Mano telefone neveikia. Iššvaistyti 4 litai.
LEGO ® Batman: Beyond Gotham სათავგადასავლო jel
Daugumoje telefonų visiškai neveikia, net neleidžia man eiti į pagrindinį meniu
er android versija
Neveikia mano Galaxy Note 10. Nustoja veikti iškart paspaudus piktogramą. Manau, kad tai nesuderinama
Tai buvo labai geras pliusas, man labai patiko „Lego Batman“.
LEGO ® Batman: Beyond Gotham Äventyr dtl
žaidimas toks nuostabus
Angelo and Deemon Cabaran omj
Neveikia su 9 pastaba. atnaujinkite ją, kad ji veiktų su Note 9 Android 10
Praėjo 5 metai nuo paskutinio šio žaidimo atnaujinimo. Taigi, jei turite naują telefoną ir norite šio žaidimo, nepirkite jo. Tai ne verta.
Aš tikrai manau, kad turėtumėte pridėti nemokamą žaidimo režimą
LEGO® Batman: Покидая Готэм Приключения qvy
Mano ekranas visur tampa juodas, išskyrus valdiklius, kai naudoju virtualų d-pad. Išspręskite tai, nes d-pad valdikliai yra daug geresni ir tikslesni nei jutikliniai valdikliai.
Žaidimas nesaugos pažangos ar programų pirkimų, todėl saugokitės, kad būsite apgauti ir kūrėjas jums nepadės. Jie žino apie šią problemą, bet ir toliau leidžia tai įvykti, o tai yra gėdinga ir labai neetiška. Mano nuomone, tai vagystė.