Post by fanfibeshealthhard on Mar 4, 2022 21:04:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pooking - більярд Місто ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pooking - більярд Місто IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює необмежену кількість грошей ▞▞▞
▞▞▞ Pooking - більярд Місто 2022 version ▞▞▞
На кожному рівні завжди є реклама. Це так дратує
Чудова гра.
Це хороша гра для свіжого розуму
Класс на досуге
мінус це реклама.
Вельми прикольна
Мені гра подобається, але після того, як я виграю, у ній буде аветисмен, я поставлю лише одну зірку
1.10.2 Що. Хахаха
Лагає
На жаль, немає багатокористувацького режиму гри чи турніру. Я не великий шанувальник ігор з рівнями. Чудова гра.
Я ненавиджу ці ігри додавати 🤮🤮, але гра чудова
Pooking - biljard mesta Športne igre sdly
Переповнений рекламою
це гра в більярд, чи не так? то чому я не можу зіграти належну гру в більярд? Я хочу грати в більярд, а не класти випадкові м'ячі в розетки дифференциала. весело трохи стало нудною wiv ads. чи є зараз весела гра без реклами з пропозиціями. Лол
Починається добре, потім з’являється реклама, і це стає гасло.
Pooking - biljard mesta Športne igre glrv
Нормальна гра
Battle Legion - Massenschlachten Simulation zlgi
Ваша гра іноді допомагала мені розслабитися, іноді це викликає у мене слабке розчарування, але це дуже хороша гра
Це хороший додаток. За винятком кількох речей. Більшість своїх 67 років на землі я грав у більярд. #1 Я багато разів бачив після удару, як м'яч que згинався під кутом до подряпин. Зйомка одного і того ж пострілу з тими ж результатами. Ви дійсно можете побачити криву кульки, щоб подряпати. #2 Я зробив багато кидків, де куля-куль має бути логічними правами, зупиненими на зеленому. Ваш м'яч ніколи не сповільниться. Чому Це перебільшено, але ви робите спробу. Потім всі геть через таблицю s
Гарна гра, але занадто проста й повторювана.
Це було весело і викликало звикання
Забагато реклами невдах
Це так добре, і я люблю це 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕, тому що коли ви стріляєте, ліхте покаже вам дорогу, а не кидає білу кулю в коло 💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑 💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑💑 Залишайтеся в безпеці від Covid 109 носити свою маску 😷😷😷😷😷😷😷 не наповнюйте хворі 🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕😭😭😭😭 😭😫😫😫😫😫😫😧😧😧😧😧😧😳😳😳😳😳😳😳 нікуди без
Точка і реклама більше графіка повинна мати деякі додаткові пінти і безкоштовні бали повинні бути додані
Гра в порядку, але додавання занадто багато
Забагато реклами важко залишатися в грі
Очень и очень простая. Відео і перший скриншот не мають до гри ніякого відносин. В ігре стол постійно тільки сверху
У неї дуже легко грати і навчитися важко думати.
Не витрачайте час даремно, ви не зможете пройти рівень 49, якщо не завантажите іншу гру. Ніяк не обійти це взагалі. Ще одна гра, зіпсована додаваннями.
Pooking - Biljarski grad Sport redb
На якому рівні будуть 30+ шаров?
Окей
20-а 3-я вечірка в суботу. Якщо ви чудово проведете час. Це буде трохи року. Інша рука. Я був на зв’язку, але найважливіша інформація, я був лише швидким поглядом і побачив, що я можу побачити весь час. У мене є великий унікальний, я був інуїтом, я був на всяк випадок такий же, як і для першого. Я прекрасна людина, щоб бути трохи різними людьми, які виглядають так, як це, і
сподобалося
Просто для розслабону
Гра нормальна реклама заї...ла!
Окрім занадто дратівливої реклами, яка перериває гру, з самого початку це хороша гра. Це часто є причиною, чому я видаляю гру через надмірну рекламу ... шкода, тому що це насправді дуже хороша захоплююча гра зараз на рівні 500, і все з коронами ...
Ця гра лише для того, щоб мати більше сили, коли ти б’єш по м’ячу, все ще в червоному кольорі, сила стрілянини, але набагато менша потужність, ніж раніше
Pooking - Billiards City Sport ejtj
Для багатьох реклама це жарт. Раніше це була чудова гра, але тепер все про гроші 💰 🤑
Весела гра, АЛЕ я хочу грати без сторонньої допомоги. Якщо ви хочете зробити це самостійно, без цієї «руки допомоги», це забирає варіант, а з 2 м’ячами на столі другий варіант – це завжди скретч-шот. Без допомоги я б поставив йому 5 зірок.
немає лінії відскоку
Pooking - ビリヤードシティ スポーツ qfyr
Я отримав цю гру, тому що там було сказано, що це офлайн-гра, тому я не спалюю свої дані. Я розібрався з рекламою, тому що гра була веселою. Однак я почав підозрювати, що реклама прописує мої дані, тому я стежив за своєю пропускною здатністю, лише використовуючи гру. Я використав майже половину концерту приблизно на 10 рівнях. Я буду видаляти гру, якщо це не можна буде виправити під час оновлення.
Це ідеальна гра, коли у вас ніколи не буде нудно😊
Не так багато дій, як інші ігри в більярд, хоча продуктивність хороша
це дужже гарна гра
Оцінка відмінна. Дякую граю з задоволенням.
більярд як більярд
ор
1 зірка Чудова гра в більярд, але нескінченність додає, що руйнує гру. Перейшов до рівня 720, і з’являється страховка, з якої ви не можете вибратися. Потім додайте лише оберти, і вам доведеться закрити гру. Потім додається, що запустіть трохи, а потім грайте 5 секунд. Коли ви починаєте нову гру, починається додавання. Коли додавання закінчується, перед початком гри починається інший. Зробіть платну версію цієї гри