Post by fanfibeshealthhard on Mar 4, 2022 20:58:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crying Suns ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crying Suns IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак кристали ▞▞▞
▞▞▞ Crying Suns 2022 version ▞▞▞
Само подобно на FTL при навигация между срещи. Реалните срещи не са интересни.
Наистина потапяща игра, в която лесно се изгубите, изисква реална стратегия и има голяма дълбочина и възможност за преиграване.
Силно пристрастяващо, разумно темпо и скорост на игра. Необходима е тактика, дори при лесна, това е предизвикателство. Геймплеят е като стратегия отгоре надолу с rts елементи, докато командва единици (до 4) въз основа на закачалката. Помислете за FTL, но с микроуправлението на властта сега е микроуправление на оръжия, разгръщане, извикване на единици и „специалисти“
Страхотна стратегия, рогалик, историята също не е лоша. Истинска игра на вашия телефон, а не просто машина за доставка на реклами.
Отлично, но едно нещо липсва на тази игра и е просто способността да я завършите. Играта е добре балансирана през целия път, с изключение на края на първата глава, когато е изправена пред майка. Бих казал, че е невъзможно да се завърши играта, затова питам създателите, можете ли да направите режим на измама, така че да можете поне да завършите играта. Невъзможно е само с един корпус, останал до момента, в който се изправите срещу майката, а с множество отряди самолети просто не е изпълнимо. За липсващата звезда моля ДОБАВЕТЕ
Търсих мед и намерих ЗЛАТО! Това е брилянтна игра, със смесено усещане за носталгична 2D графика с модернизирано внимание към детайлите и тон на атмосферата. Харесвам смисъла и мащаба на вселената по време на играта, както и знанията. Вместо просто да играя в името на битката и плячката, бях привлечен от разкриването на мистерията на сюжета. Най-накрая саундтраците, те са просто страхотни!
Никога не съм чувал за играта преди, просто превъртах и бях хванат от описанието и рецензиите, и уау каква игра, сюжетната линия е завладяваща, просто те всмуква във вселената си и битката е гладка, наистина гладка и има стратегическа стойност, тъй като добре! Току-що завърших глава 2 и нямам търпение да продължа да играя!
Доста епична игра. Цялостно добре проектирано и полирано. Досега не съм имал проблеми с докосването на дърво. Сюжетът е добър, битките са добре балансирани спрямо нормалното и харесват пикселната графика в ретро стил. Поздравления на разработчиците за създаването на такава страхотна игра. Очакваме с нетърпение бъдещи игри от този разработчик.
Игра, която се фокусира върху историята и преживяването. Освен това харесвам ретро графиката.
2 звезди за добра графика\overworld. -1 звезда за изтриването на предишния ми преглед. -1 звезда за това, че диалоговият прозорец е твърде малък. Боли ме очите да се напрягам да го чета. Няма опция за увеличаване на диалога. -1 звезда за OP врагове в нормален\труден режим. Лесната трудност е сравнително балансирана за новите играчи, но при нормална\трудна ще ви види, че сте задвижени от вражески единици, достатъчно силни, за да ви победят дори с предимство на типа след глава 3.
Много хубаво е да обичаш пространството и стратегията. Донякъде хареса и историята.
Crying Suns е добре да признае величието, което беше FTL: Faster Than Light, като същевременно представи нещо различно от печат. В същото време, въпреки че не е толкова перфектна, тъй като играта става доста повтаряща се поради много текстови събития с предварително определени резултати - това за разлика от FTL, където текстовите събития обикновено винаги са били хазарт. Да имаш глави, включващи тип „основен враг“, също стана малко скучно. Все пак това е игра, в която да се насладите да играете поне веднъж от началото до края.
Скриптът и интерфейсът са твърде малки за мобилни устройства.
Страхотен геймплей, страхотна графика, интуитивни контроли и завладяваща история. Атмосферата е завладяваща и битката е последователна, без да застоява. Няма реклами, няма IAP и много часове за преиграване. Това е страхотна стойност и наистина ще бъде подходящо за всеки, който иска да играе на ниво конзола/ПК на мобилно устройство.
Ако нямате нищо против този стил на изкуството. Тази наподобяваща румени игра, завладяваща с история. Така че бях доволен от всеки раздел.
Забавна игра. Пуснете система като парче с размер на хапка и продължете откъдето сте спрели. Бойната система отнема малко време, за да ви заобиколи главата и понякога има много за проследяване, но е забавно.
Супер забавна игра с множество интрикасии, малко микроуправление с бойните кораби, за да се оправи, но открих някои солидни стратегии в процеса
Изключително добра тактическа SciFi игра. Историята всъщност беше прилична, препратката към Dune, която хората споменаха, има много смисъл сега, когато завърших играта. Страхотен мрачен тон навсякъде, много разнообразие от корабите, но ми се иска да не са всички отключени от напредващите глави. Ако сте харесали FTL, това ще ви хареса, силно препоръчвам.
Страхотна игра. Но екранът ми е твърде малък. Не виждам всички текстове...
Една от най-добрите игри в магазина за приложения, стилът на историята и персонализирането са наистина страхотни, наистина харесвам да получавам добри офицери за експедиции на планети, единственото оплакване е, че не харесвам битката и бих предпочел нещо подобно на FTL
Обичам тази игра! Графиките са красиви и невероятни, историята е интригуваща и въпреки че може да бъде доста трудна и може да имате голям лош късмет, играта е страхотна и винаги ме забавлява! Горещо препоръчвам тази игра на тези, които харесват игрите за извличане на космоса/оцеляване - наистина на всеки.
След като изслушах пет минути настройка на историята, най-накрая започнах да играя. За съжаление нямаше обяснение какво да правя и текстът в потребителския интерфейс е твърде малък, за да се чете лесно на пиксел 5. Графиката и историята бяха обещаващи, но тъй като не можех да разбера как да играя, се отказах
Харесвам го, но текстът е супер малък на телефона. И аз имам голям телефон, така че стигам до средна възраст и имам нужда от по-голям текст, но освен това е наистина забавно. Само малко примижаване
Изглежда наистина хубаво и добре проектирано, но е невъзможно да се четат съобщенията и текстовете в мобилната версия. Не съм сигурен дали мога да прехвърля похарченото тук в PC версията.
Наистина искам да обичам тази игра, но дори и след като изпусна резолюцията си, доколкото е възможно, текстът все още е мъничък (но в крайна сметка четлив, някак си) Също така честните критични рецензии изглеждат правилни, особено за бойната система. Може би ще стане по-добре, докато играя. Тази игра наистина може да използва ДЕМО версия. За съжаление реших твърде много време, така че нямам възстановяване за мен ;^p Все пак го получих в разпродажба, така че не мога да се оплача и историята е наистина добра засега.
Добре проектирана RTS и системата за избор ми напомня на FTL. Историята е добре проектирана и всяка игра се чувства различна, че ви кара да искате да играете, за да видите дали най-накрая ще победите главата. Графиката е невероятна за мобилна игра. Почти сякаш е проектиран за това. Ако харесвате стратегически игри, тогава тази е задължителна.
Красиви графики и звукови ефекти, получих възстановяване на сумата за тази игра, защото потребителският интерфейс и диалогът бяха много малко за мобилен телефон. Ако някога това се оправи, бих играл играта отново.
Невероятно пикселно изкуство. Разбирам защо рецензиите продължават да се позовават на Dune and Foundation. Историята дотук е страхотна и изборът наистина диктува вашите игри. Битката е достатъчно проста на пръв поглед, но бързо ще бъдете наказани, ако не започнете да обръщате внимание на всички тънкости. Най-добрите 12$, които съм харчил за телефона си от години. Много добре!
Заседнал на стартера, не работи. Представеният от скромен пакет го замразява
Срива преди стартиране на Tab S6
Crying Suns Diskarte rsxn
Много добра игра. Страхотна история. Единственото ми оплакване е, че започнах да получавам повтарящи се събития при първото ми възпроизвеждане.
Играта започва страхотно. Основният сюжет е интересен в началото и ви кара да искате да научите какво се е случило и защо Вселената е такава, каквато е.Въпреки това, след първите две глави вече сте видели всичко, което играта може да предложи по отношение на играта, така че единственото нещо, което трябва да очаквате с нетърпение, е разкриването на мистерията. Освен това има много повторения в събитията, които срещате по пътя. Има твърде много срещи с "рекламен маяк", които идват само с малко текст и нищо друго. Често ще виждате едни и същи събития да се разиграват в различни сектори, така че след известно време ще знаете предварително как ще се развият нещата. Има твърде много RNG, замесени в това дали ще можете или не да надстроите своя боен кораб и бойците, които разполагате, докато колкото повече стигнете в сектора, толкова по-добре оборудвани са враговете. В глава 3 трудността става наистина небалансирана и с тромавите контроли битката се превръща в скучна работа.
Забавно, солидно.
Страхотна игра. Давам му само 4 звезди заради текста с фин шрифт.
Страхотна игра, вдъхновена от FTL, с хубави намеци към серията Asimov Foundation. Би било хубаво да видите времената за опресняване на ескадрилата без дълго натискане в тактическа пауза. Твърдият режим изглежда е изпълним само с кораби на Jericho и много късмет. Уникалните специалисти не трябва да се ограничават до пет бягания за охлаждане и няколко трябва да са налични при стартиране (в противен случай играта става по-трудна при преиграване, тъй като не можете да ги съберете отново след откриване)
Тази игра е толкова забавна, че е невероятна! 5 звезди! Моля, ако харесвате добър сюжет и добре разработен геймплей, препоръчайте това на приятелите си!
Предава любимата ми мобилна игра това десетилетие, може би някога. Невероятна история, освежаваща нова стратегическа система за овладяване и механика за огъване на жанра правят Crying Suns неоспорим пионер на клетъчната платформа.
Куцо.
(Редактиран) имаше грешка, която разбива играта през първата седмица от притежаването на играта, при която не можехте да изберете нищо от главното меню на играта, което на практика прекратява всеки шанс да я играете точно там. Е, това се оправи. Сега имам нов бъг. Няма никакво аудио. Да, всичките ми аудио опции са включени и на максимална сила на звука, но играта все още е 100% безшумна. Без значение колко пъти се опитвам да затворя и рестартирам играта, тя все още е така. Започвам да се чудя дали някога ще успея да променя оценката си с 1 звезда...
Страхотна игра, все още е в състояние на пълен труд за постижения. Но все пак много грешки, корабен и боен интерфейс се задействат в празни катсцени, потребителският интерфейс на вражеския кораб няма да се изобрази напълно. Препоръчва се разрешаване на втори контакт с кораби след срещи, за да се затвори мнението преди това поради липса на ресурси или умения. И архивиране на данните.
Crying Suns حکمت عملی mdq
Невероятна игра! Само атмосферата и играта са достатъчни за 5 звезди. Това, което наистина го поставя на върха, е разказването на истории. Аз съм легитимно инвестиран в мобилна игра, от всичко.Героите и борбите са наистина завладяващи и дори произволно генерираните срещи имат забавни/трудни избори. Това може да е най-добрата мобилна игра, която някога съм играл. Единственото нещо, което липсва, е плъзгач за промяна на скоростта на превъртане на текст.
Turbo Dismount™ Penyelakuan yupq
Току-що прекарах 3 часа в завършване на първата глава. Тази игра седи в библиотеката ми от известно време. Взех го в заключението и се почувствах толкова заинтригуван от него. RTS беше добър и има известна дълбочина. Историята е добре написана и интегрирана в играта. Обикновено не правя ревюта, но смятам, че тази игра е произведение на изкуството и заслужава известно признание. Ако харесвате RTS, не се отчайвайте от графиката за първите 10 метра и няма да съжалявате.
Отлично! Има усещането за руменина от FTL, но също така адресира основния ми проблем с FTL, а именно липсата на контрол и свобода в rqnrom нещата, които се случват. В тази игра добрата стратегия наистина може да направи разликата между добро и лошо бягане и можете да посочите грешките, които сте направили в битка, като моменти, които ви поставят зад кривата за бягане. Но винаги има още какво да отключите и изследвате, така че дори обреченото бягане не е загуба.Това прави всичко да си заслужава. Невероятна игра.
Страхотна игра, много забавна за игра. Не е толкова забавно втори път, тъй като случайните събития се повтарят и битката е доста едноизмерна. Страхотна история обаче.
Crying Suns Strategi pyjk
Crying Suns Strategie mffu
Ако имаше създател на герои, който да направи свой собствен капитан, тази игра би била перфектна. Това е единственото нещо, което не е наред/липсва тук, освен че е скъпоценен камък!
Това е може би най-добрата мобилна игра, която някога съм играл! Въпреки че е „rogue-lite“, това е пълно и сложно игрово изживяване, а не просто кука. Историята е достойна за роман или филмова адаптация. Геймплеят, макар и доста основен, е възвишен в своята тактическа сложност. Дори при нормална трудност не е възможно да се спечели, без да се правят значителни жертви, както би трябвало да бъде за пост-апокалиптичен адмирал. Пикселната графика е абсолютно великолепна. Купете това, играйте го. Няма да съжалявате!
Рядко купувам толкова скъпи игри на Android, но си струваха всяка стотинка, ако сте фен на FTL или стратегия, ще ви хареса. Това е идеалният вид игра за контроли на сензорен екран. Като бонус, разработчиците са много отзивчиви към проблемите, имаха лек бъг, изпратиха имейл и го поправиха много бързо.
Забавно, но повтарящо се и неумолимо.