Post by fanfibeshealthhard on Mar 4, 2022 20:43:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burning Sky: Aircraft Combat 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burning Sky: Aircraft Combat 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több arany hack ▞▞▞
▞▞▞ Burning Sky: Aircraft Combat 3D 2022 version ▞▞▞
Burning Sky: Pesawat Tempur 3D Arked lfqk
Nagyszerű munka a játék létrehozásához. Nagyon szép grafikája és sima vezérlése van. Biztosan örülök, hogy reklámok nézegetésével támogathatom ezt a játékot.
TÉNYLEG RENDKÍVÜLI JÁTÉK
Szeretem!!! Újabb gr8-as játék.. Menő!
Szórakoztató és gördülékeny grafika, a játék egy kicsit egyszerű
Szép grafika és egyszerű vezérlés. Nagyszerű játék!
Ez nekem jobban tetszik, mint a sky wings
Kérem, 80 után szeretnék játszani
Kihívó és egyedi 3D grafika. Jó játék
Nagyszerű időnyelő
Maga a játék rendben van, jó lenne több háttérzene hozzáadása. A Chalenge-nek játszhatónak kell lennie, függetlenül a feloldott síkoktól. A pénzcsiszolás azonban fárasztó. A szint ismétlése nem ad sok pénzt. A legtöbb pénz abból származik, ha minden nehézségi fokozaton új szintet teljesített, ha hirdetéseket néz.Kell az ellenség szárazföldről, mint a tank, az mpv vagy a robot, eddig nagyon tetszik. Nem szeretek azért fizetni, hogy nyerjek
Jó zene
Nagyon könnyen használható
Imádom ezt a játékot, igazán szórakoztató és megnyugtató.
Korábban is játszottam ezzel a játékkal, és szerettem, az egyetlen problémám az volt, hogy amikor felmentél egy nehézségi fokozatra, az ellenséges repülőgépek túlságosan jó buffot kaptak, de most kiegyensúlyozták, ami tökéletessé tette ezt a játékot, és egyetlen játék sem győzhető le. azt
Eddig tényleg jó. Az egyszerű grafikáknak köszönhetően könnyen látható, mi történik. Ha nem lesznek túl kapzsiak, és hagyják, hogy fejlődj anélkül, hogy fizetni kellene nekünk a zajért, akkor a valaha volt legjobb lövés lehet.
Tetszik a játék, de nem tudjuk sokszor a gombokra kattintani, hogy lássuk a kiegészítéseket. E-mailt küldök a fejlesztőnek, és nulla válasz. Cserélje ki a csillagot 1-re a tisztelet hiánya miatt
Zombie Tsunami Arkádové ztb
Szórakoztató játék
Nagyon nagyon jó.
Sahen
Szia ok
Szuper 👍
Tr
Gyenge grafika egyébként érdekes
Teljesen önkéntes hirdetések, amelyek mindössze 30 másodpercesek, és ténylegesen hozzájárulnak a játékmenethez. Olyan telefonon játszom, aminek szűkös a tárhelye és a memóriája, és a teljesítménye (és a tárolási követelmények) kiváló. A szintlépés és a visszajátszási képesség jól átgondolt. Az új vadászrepülőgépek feloldása és a meglévők bekapcsolása egyaránt jól végrehajtott. Őszintén szeretném, ha más fejlesztők is tippelnének, és követnék példájukat a bevételszerzési modellek terén!
Bonyolult fejlesztési rendszer, amely több lapot ölel fel, és mindegyik valódi készpénz használatának lehetőségével. A rendszeres játék során nem kapsz túl sok aranyat, így ha frissíteni akarsz és magasabb szintet akarsz túlélni, kénytelen vagy hirdetéseket nézni vagy küldetéseket teljesíteni, amelyekhez szintén szükség van a hirdetések lejátszására. Fogalma sincs, mit jelentenek a puzzle-darabok vagy mit csinál a berendezés, sehol nincs magyarázat. Sokkal nagyobb fejfájás, mint amennyire lennie kell
Nagyon nagyon kemény játék szégyen rád fejlesztő olcsó játék
Szeretem ezeket a szórakoztató játékokat
Jó játék, köszönöm.
Erősen addiktív. Micsoda gyöngyszem.
További fejlesztésre van szükség
Burning Sky: Aircraft Combat 3D Arcade nfo
A szintek nem túl kemények
Aranyos grafika és sima kezelőszervek.
Szép, nagyon szórakoztató..
pls szamoai
Szuper jó játék srácok
Burning Sky: Aircraft Combat 3D Аркаде fbl
Nem sok változás a repülőgépeken. Nagyon mint mások!!!!!!!!
Burning Sky: Combate de aviones 3D Arcade lun