Post by fanfibeshealthhard on Mar 4, 2022 20:33:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ LifeAfter: Night falls ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LifeAfter: Night falls IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch klucze ▞▞▞
▞▞▞ LifeAfter: Night falls 2022 version ▞▞▞
Gra jest dobra z ciekawą mechaniką i dobromem optymalizacji ale daje 4 gwiazdki po gra ciągle prowabzi nas za rączke po prostu za ręke.
Dobra gra to wszystko Ale serwery są złe, a znalezienie jedzenia jest trudniejsze niż myślisz, że kocham tę grę, ponieważ możesz grać z przyjaciółmi tylko w jedzenie, a serwery wymagają naprawy I po prostu i pobranie trwa wiecznie Ogólnie jest dobra i na telefon komórkowy gra, w którą mogę zagrać, gdy nie ma mnie w domu i jest bezpłatna na telefonie komórkowym
Właśnie zacząłem tylko ... teraz ponowne zainstalowane w dolnej wersji specyfikacji, ponieważ było tak powolne ładowanie przez cały czas w wyższym czasie. To, co mnie tak sięgają, to twój awatar musi być biały / kaukaski. Nie ma możliwości zmiany ogólnego koloru skóry.Czy nikt spoza Europy tego nie przeżyje??!! Trochę w szoku, biorąc pod uwagę, że jest rok 2021.
Czasami zacina się a tak jest spoko
Jeszcze żeby mniej crash'owało. Odrzucam iż irytujące... Wszystko inne dobre, może być więcej rzeczy do dzielenia się z innymi osobami, handlem itp
LifeAfter to niesamowita gra, ma wystarczająco dużo funkcji, aby zaspokoić Twoje pragnienia związane z budowaniem, walką i eksploracją. Jest obsługiwany przez samouczek, chociaż nie jest zbyt trudne, aby dowiedzieć się, co musisz zrobić.
Bardzo dobra gra
Dobra gra
Nie można połączyć z serwerem
LifeAfter: Night falls Piedzīvojumu spēles azd
Dozkonała! Jedyne Co, Można przez Fed Credits Jakoś Zdobyć za Darmo, Nawet Z Grindem.
Git Polecam.
Bardzo podoba mi się ta gra, ale jedno jest smutne, to znaczy mam kilku znajomych ze chce grać, ale nie jest to problem z serwerem, to znaczy żyją w NA i mieszkam w UE, więc jest rzeczą że nie można zmienić serwer, to znaczy wiem, że niektóre gry są u można wybrać serwer, na którym chcesz, jak UE-serwer, nA-serwer i więcej, ale w tej grze nie można, po prostu umieścić w dowolnym byłoby lepiej, gdy to się zmieni !!! Proszę!! Zmień to!!
Polecam Zagrac!
Trochę opóźniony, ale wygląda dobrze
LifeAfter: Night falls Seikkailu ogkt
gdylem ta gre po raz pierwszy by fajnie byleć, aby włączyć drugi raz, aby wyłączyć lecz podczas ładowania
Kilka bledow gry ale mozna obejsc 👍
Jest to prawdopodobnie najlepsza gra, w jaką kiedykolwiek grałeś, ponieważ zasoby, ile możesz uzyskać, są tak dobre, ale za każdym razem jest jeden mały problem Mam nadzieję, że kiedy wygrali grę, po prostu się zawiesza Próbowałem to naprawić od tak dawna i nadal się zawiesza, zwykle się zdarza, gdy moja postać biegnie, skacze i nie znam innych rzeczy
Ogromna ilość rzeczy do zrobienia, ogromna ilość miejsca potrzebnego na grę 6 GB. dobra frajda do grania ma wygląd gry komputerowej, a nie mobilnej. Może to trochę potrwać, ponieważ jest tak wiele do zrobienia - także mnóstwo darmowych rzeczy!
Świetna gra... miała niesamowite wrażenia, ale lag jest po prostu duży... wybaczcie moje frustracje, właśnie próbowałem zastrzelić mistyka i po prostu ładuję ponownie, naprawdę do bani, kiedy muszę czekać do trzeciego odrodzenia tylko po to, by strzelić przynajmniej raz
Gra jest niesamowita. Możliwość najazdu na bazy innych graczy sprawia, że jest jeszcze lepiej. Ale nie znoszę, kiedy idziesz napadać na bazę, a jest napisane, że już dzisiaj była radowana i nie mogę jej najeżdżać. Upewnij się, że chodziłeś tylko do baz, które są w stanie raidować
NIESAMOWITE Wow. Niesamowita gra na urządzenie mobilne. Całkowicie warta 60 dolców jako gra na konsolę. Szkoda, że nie było też offline. Świetna grafika i gra zaskoczyły mnie, jak dobrze jest w grze mobilnej. To jest gra, której potrzebowałem do gry survivalowej. To jest to.
bardzo trudno nie zginąć. zombie są zbyt potężne i ledwo możesz zdobyć broń. poza tym podoba mi się to, że jest to gra z otwartym światem, ale czasami jest to naprawdę zagmatwane, a opóźnienie jest okropne.
Gra jest bardzo dobra, a ja lubiłem kupić kilka kostiumów, ale potem widzę cenę, myślałem, że legendy Apex i inne gry były obrzydliwe dla metek, nie mogę nawet uzyskać zalecanego stroju, chyba że spędziłem 45 £ Minimum Salowałem, aby dowiedzieć się, co koszt jest przeznaczony dla zwierząt domowych lub mieszkań ....
LifeAfter: Night falls Περιπέτεια zgwb
LifeAfter: Night falls சாகசம் ijhq
Ta gra jest świetna, mam jak 4 konta, jedyną rzeczą, którą chciałbym naprawić, jest opóźnienie i nagrody, które otrzymujesz, maszyna z formułą też musi być popracowana, musisz zapłacić, aby wygrać, aby uzyskać dobre plany z maszyny, którą zmarnowałem tak wiele odłamków i nic dobrego na innych moich kontach, proszę ulepszyć maszynę, ponieważ odłamki formuły są trudne do zdobycia
Zgubiłem konto i nie ma nikogo, kto mógłby mi pomóc je odzyskać, ponieważ nie mam informacji o koncie. Pomoc? Edycja: po tak długim czasie wciąż nikt mi nie pomoże
Na Samsung S10 nie działa Dno
Jeszcze nie gralem xD
Gra wygląda całkiem nieźle, naprawili kilka błędów, gra jest naprawdę piękna, ale szczerze mówiąc myślę, że nadejdzie moment, w którym będziesz musiał trochę zapłacić, ale dla mnie to nie jest wielka sprawa.
Spodziewałem się gry typu pubg
Po kilku dniach czułem, że robię podobne rzeczy, ale przynajmniej było fajnie, dopóki nie zacząłem dalej i nie zrozumiałem, że to tylko beznadziejna gra grindująca, w kółko. Naprawdę smutne trudne, musiałem odinstalować